I dag er søndag, den 19 januar 2020
Forsiden


Glostrup

Diget 24
2600 Glostrup
43 96 32 98
52 19 14 17


Åbningstider:
Man. - Fre. 15.00 - 22.00
Lør. - Søn. 12.00 - 22.00


Udbringning:
Man. - Fre. 15.00 - 21.00
Lør. - Søn. 15.00 - 21.00Udbringning:
Udbringning fra 30 kr.

Vi modtager følgende kort:
JCB Mastercard Visa Visa Elektron

 
 

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Den Sorte Gryde har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Den Sorte Gryde i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte glostrup.densortegryde.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Den Sorte Gryde påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Den Sorte Gryde forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Den Sorte Gryde eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Den Sorte Gryde kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Den Sorte Gryde påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget du er utilfreds med, har du gode ide'er, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for disse synspunkter (om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:Jeg accepterer betingelserne.
Så sidder vi 4 totalt propmætte personer..Vi har fået Sorte Gryde.kebaburger menu og en gang Nachos.. kæmpe portioner, velsmagende og vildt varmt ved levering... rigtig godt... vi siger tak for dejlig mad.. vi må desværre levne.. men hellere levne end revne....Vi er kede af at måtte smide noget ud men vi kan altså ikke spise op.... mange hilsner Familien Tronbjerg Høje Taastrup
Skrevet af: Birgitte Tronbjerg   |   
fredag, 21 september 2018 kl. 17:27
Dårligste sorte gryde oplevelse! Bestilte ½kylling med pommes frites og remoulade. Kyllingen var næsten helt kold og pommes frites lunkne og totalt slatne. Derudover manglede remouladen! Det meste røg ud. Det er nok det dårligste måltid fra Den Sorte Gryde jeg nogensinde har fået!
Skrevet af: Heinrich Pedersen   |   
fredag, 1 februar 2019 kl. 16:52